Kaiac polo

Spectaculosul joc pe echipe din barca

Kaiac Polo este un joc de echipa spectaculos care combine elemente din Poloul pe apa, baschet si kaiac-canoe! Jocul este disputat de doua echipe a cate 5 sportivi care incearca sa marcheze cu o minge de polo intr-o poarta suspendata deasupra apei la ambele capete ale "terenului de joc", care adeseori este o piscina/bazin de inot. Jocul stimulant si rapid se desfasoara in doua reprize cate 10 minute si ofera actiuni rapide, robuste care cuprind o gama larga de deprinderi, inculsiv echimorol.

Jucatorii folosesc ambarcatiuni scurte si manvrabile, speciale pentru kaiac polo si padele si poarta casti, masti si veste de salvare pentru siguranta si protectie.

Documente pot fi gasite aici

Galerie foto

Comisia de Kaiac Polo

Comisia de Kaiac Polo este comisia cu atributiile cele mai directe in managementul acestei disciplinei in cadrul Federatiei Romane de kaiac-canoe. Functioneaza sub autoritatea Biroului Federal si decizile acestei comisii se supun aprobarii forului superior mentionat anterior.

Aceasta comisie a luat fiinta incepand cu Aprilie 2021, imediat dupa alegerile din acel an. Noua componenta o puteti consulta in aceasta pagina.


Marian Baban

Antrenor la: ACS Nautic Titanii Bucuresti

presedinte din Apr 2021


Gabriel Culea

membru din Apr 2021


Aftenie Gabriel

Antrenor la: AS Nautic Farul Constanta

membru din Apr 2021

partener 1 partener 2 partener 3 partener 4

2023 kaiac-canoe.ro | Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Hauméa.